Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen tolkning är bäst.


Skinande Ödmjuk




Solen skymmer inga Moln

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-10-29 11:20



Bookmark and Share


  Lutien Selae
Helt sann
2007-05-14

  sockerspöket
hmm.. klurig men bra :)
2006-10-30

  KonstigaKatter
Enkelt och rätt om vi verkligen ser Solen och Moln i de orden. Metaforiskt, ex. leende, vänlighet kan skymma stora moln inombords...
2006-10-29

    Erika H
nej, solen skymmer inga moln
hon bara finns
där långt borta
alltid
skinande

vackert Micael
erika
2006-10-29

  Cris
Ja den meningen kan man tänka på..
solen kan nog skymma molnen.. jo jo
det är ju det den gör...
är hon tillräckligt stark... puttas molnen bort
och värmen kommer
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson