Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka syner, vi aldrig ser... men ibland så delar hon med sig.


Konstnär: Moder Jord



Vackrast är de tavlor

som naturen målar



Ostört

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-10-29 13:48



Bookmark and Share


  sockerspöket
Väldigt fin, fylld av sanning
2006-10-30

  H. Karla
Yupp, hon är en mäktig kvinna den där jorden. Tänk on man kunde se in i hennes sinne.
2006-10-30

    Glöd
Ja det är ju verkligen så.
Tyvärr är det många tavlor som förstörs men man ska njuta av det som finns kvar och ta vara på det.
2006-10-30

    ej medlem längre
Så sant så sant. . .så få ord så talande. . .fint!!!
2006-10-29

  Lilla My* VIP
Vackert och mycket tänkvärt!
Ostört...hoppas att det får vara så för alltid!!
2006-10-29

  Nina V A
Visst är det så *ler* konstnär i en klass för sig, vår älskade moder jord!
2006-10-29

  KonstigaKatter
Precis, naturlig natur...
2006-10-29

    ej medlem längre
Vackert och oskuldsfullt, bra!
2006-10-29

  Queen_of_Rain
otroligt vackert!
2006-10-29

    Erika H
en välskriven sanning
vackert
erika
2006-10-29

  Lena K Nilsson VIP
Fint... och så sant!
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson