Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förort



Jag lyssnar till tystnaden
som fylls av motorljuden
från bilarna på E4-an,
som dränker ljuden av
mitt hjärtas slag och
ljudet när lungorna töms.

Jag ser upp mot himlen
som kantas av taken
på ändlösa rader av hus,
som skymmer horisonten
där solen sakta går upp
för att föda min dag.

Jag andas lungorna fulla
av luftens alla föroreningar
från bilar och fabriker,
som långsamt bryter ner
naturen och min kropp
då jag önskar jag kunde fly.




Fri vers av Anna H
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-07 08:27



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
betraktelse över storstadens skugga...kanske dags för en nya grön våg...du har ju norrland Anna
2004-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H