Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passar att läsa när du är på promenad på planeten Venus och skådar dess höga berg och djupa dalar, ätandes på en kanelbulle


Erotisk dröm 1.

Jag slickar mig
om hennes våta mun
medan färgstarka höstlöv
blåser omkring i parken
mellan träden

vindens vinande
och solens strålar
tillsammans med den
kalla fukten i luften
gör mina kinder rödsvullna
likt hennes svällande läppar

jag kysser den lilla röda tungan
som syns sticka ut
en bit ur munnen

jag smeker hennes håriga kinder
jag låter händerna leka
mellan hennes stammar
i den kära lekens höstliga trädgård

någonting förgrenar sig
kanske är det våra känslor
som blir våta i det strilande regnet
när hennes himmel
tömmer sin reservoar
från en molngård av sammetslen
hud

det går en kår av förkänslor
genom marken
den skälver
rycker och skakar
som om
en jordbävning kommit till

jag begraver
mitt huvud i buskaget
river mig på
de stubbade rötterna
av klippt snårskog

ännu en serie skälvningar
genom skogens golv
värmen som sprider sig
inom mig av glädje
över att leva
blir till en dröm
i vaket tillstånd

skogens färgprakt
gör mig tyst och lyssnande
ur hennes ögon
strömmar tårarna
hon skrattar uppsluppet






Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 1046 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 19:53



Bookmark and Share


  Connie
O, jag är såld på denna!

Du blev genomborrad av skogsstjärnorna på din väg mot paradiset. Du kände kyssarna på dina ögonlock när du landade på den bro månen hade lagt över mörka vattnet.
2007-07-12

  Lena Renman
:-)
Jag gillar kanelbullar

Lena
2007-06-05

  aol
slickade mig om hennes våta mun så klart ag blir berörd 5 stjärnor
2007-06-03

  Bjarne Nordbö
Funkade bra på planeten jorden ochså. Ljuvlig text.
2007-05-15

  Johan Nilsson
magnifik,. härligt beskrivande.
2007-05-10

  Nems
underbart beskrivande och fint ordval!
2007-04-15

  SvartaRegndroppar
storslaget..
2007-03-08

    Algott Grytstrand
Cunnilingus är något så vackert, ja
2007-02-16

    ej medlem längre
finemang - nånting stillsamt i det sprakande drar en med och man önskar verkligen man hade kanelbullen :)
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP