Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variant på en dikt jag skrev för ett tag sedan.


Dörrar

Vem öppnade dörren,
till det stängda rummet?

Det var inte jag.
Jag hade slängt nyckeln.

Ut vandrade barnet och smärtan.
Med en knytnäve i ansiktet.

Nu lockar ljuset,
när dörren står på glänt.

Fladdrande i frid,
i den nyvakna luften.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-10-31 15:19



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart att dörren stod på glänt...mot friheten
2006-11-07

  Nessie
Tycker även om denna på samma tema. Känns som jag befinner mig i dina dikter just nu. När man som sagt gläntat på dörren så känns det ganska ok.
2006-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö