Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap kan vara väldigt mycket djupare än man tror, vänskap är känslor och ibland jämförelser i naturen.


Vänskap

Vågorna försvinner i sanden ljudlöst
vinden nuddar kärleksfullt trädtopparnas kronor
landskapets vackra böljande rörelse
smeker ögonen
grusvägens långa linje
tycks sluta i horisonten.

Men där i sanden finns skummet kvar
och där vinden drog igenom trädtopparna
finns kärleken kvar
och landskapets böljande rörelse
smeker fortfarande ögonen
i minnets vackra tanke
och grusvägens linje slutar inte i horisonten!
den bara vilar
för efter horisonten
fortsätter grusvägen i all oändlighet som min eviga vänskap till
dig.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-07 16:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Horisonten har blivit något speciellt för mig så denna gillas.
Varma rader
2009-08-17

  aol
jag blev så berördav dessa rader så ögonöppnade rader
bokmärkes
2007-08-07

  lodjuret/seglare VIP
Detta är er kapten som talar
jag har läst passagerarlistan
och vänskapen oss emellan består
kanske även nästa år

kanske om allt går oss väl i händer
vi möts en dag på andra fält än här
vi möts i solen på andra stränder
kanske ses vi just den dagen när...
2007-08-06

  Azerola
åhh...vänskap i all ära. Jag sluter mina ögon och känner varje ord Mycket vackert skrivit. Kram!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP