Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom på detta en dag när jag kände mig orättvist, behandlad.


Ordspråk

"den som gör sig så mycket bättre och duktigare

än alla andra

avslöjar ganska snabbt sina egna brister."




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-07 22:58



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Så klokt sagt
2020-10-23

  ResenärGenomLivet
Jag älskar ordspråk och talesätt... häftigt att hitta på egna...ditt här stämmer så bra...
2015-08-16

  aol
helt sant
2007-08-07

  lodjuret/seglare VIP
så, det är alltså därför jag brister
när jag läser ditt digra register
och avundens andar hemsöker mig
för att jag ibland önskar jag var dig
2007-08-06

  Azerola
så sant såå. Oh jag förstår dig. Bara ordspråket i sig innfattar hur man säger. Mycket tilltalande!
2007-03-29

    ej medlem längre
Ja Du har så rätt så rätt : )
Visst har man upptäckt
det några´ gånger. . .
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP