" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Min resa

 

Jag ska följa min silvertråd
förbunden med himlen
där änglarna
väntar

Jag ska vandra över jordar
i regnskogens salar
tills natten flyr
dagen

Jag ska vända mitt ansikte
mot monsunregnets forsar
tills stenblocken
smälter

Jag ska släcka min törst
ur vattenbersåer
tills skuggorna
 drunknar

Jag ska plocka de vackraste
blomster längs vägen
tills hjärtat
glöder

Jag ska ledas av fåglars
lockrop i natten
tills själen får
frid




Fri vers av Nessie
Läst 1149 gånger
Publicerad 2006-11-09 11:08



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
Vilken vacker utformning av texten!
Vacker och gåtfull text!
mmmmm....
Kram!
2007-01-07

  Mia Marcus
Så vackert, inte bara orden utan hur du får till dem i själva dikten...tjusigt!/miamarcus
2006-11-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

En härligt vacker och poetisk resa. Nästan som tagen ur psaltaren. Hälsar vännen Fredrik
2006-11-09

    Lucero
Vackert :)
2006-11-09

    Cajsa
Tycker om denna jättemycket, mycket fint skrivet, den blir bokmärkt av mig. Högsta betyg
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie