Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt med fri tolkning


Ingen molnfri himmel

Kvistarna bryts under mina fötter
Jag är trött,
jag faller snart ihop
Men än lever jag:
jag ser molnen dra förbi

Vinden drar med mig på färd,
men jag är inte rädd
Inget känner jag
ovanför molnen i mitt hjärta
Jag har tvål i min hand
Bryter sönder kvistar

jag är döv i mitt inre

Jag känner inget bland molnen




Fri vers av regn_natt
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-11-09 19:45



Bookmark and Share


    Cammo
den var fin. älskade titeln. :D

Kram
2006-11-09

    Camillaa
Riktigt bra :)
/ C
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt