Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt med fri tolkning


Drunkna i floderna

Bortanför himlen rinner floderna
Det var där jag såg dig
Det var där jag drunknade
till melodins klang
Ett högt eko,
sedan borta

Från cederträden ser man haven
Klättra upp i träden och hoppa
Inget har jag kvar
En känsla av vällust
i mitt inre

Jag drunknar i sårbarhet
Skratten dämpar mina skrik
Bortanför himlen ska jag hoppa,
drunkna i floderna
Det var där jag såg dig




Fri vers av regn_natt
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-11-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regn_natt
regn_natt