Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet nog minsann hur dom Där är...



Får nog fortsätta
att vara fördomsfull


Tills jag vet bättre




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-11-12 16:46



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
fördomar kan vara positiva precis som kritik så fortsätt att vara fördomsfull *L* och när du vet bättre för att ha din egen åsikt... hoppas att den också blir positiv!
2006-11-13

    Erika H
hur är de då...
ähh..du kan bättre
det vet jag
men bra dikt
gillas
erika
2006-11-12

  Nina V A
*s* dessa fördomar
2006-11-12

  sockerspöket
Ja, det är nog så..
2006-11-12

  Cris
Går bra!
Det viktiga är vad man gör med detta
2006-11-12

    ej medlem längre
Bra och värdefulla tankar...på väg att uvecklas
2006-11-12

    ellabella
asså shit, är du en sån Där... *flinar*

vilken liten begåvad insikt du gjorde här då!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson