Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv som Johnny Depp...s hund.


Varför deppar aldrig Johnny?

Att vara depp
Är hänga läpp
Var är droppen Hopp
i mörkt Atlant-dopp?

Att vara depp
Glader puts väck
Pippis spik-sopp\'
i hela min kropp

Att vara depp
Är inte flepp
om man Johnny är
Se, stjärnan där!

Att klara depp
Gränsen är näpp
till himmelen, när
du inuti den bär




Fri vers av Sälen
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-11-13 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sälen