Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Det var
när bara askan
fanns kvar
från den eld
som aldrig brunnit

 

som du
i ett sista
rop på hjälp
slängde in
den sista pinnen

 

för att förmå
mig känna
medömkan
som jag förstod

 

Jag måste gå




Fri vers av Nessie
Läst 965 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-15 14:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser ett flammornas uppbrott eller gnisterglöden som kratsar i askan...
2008-01-03

    Lindizz
gillar den här texten. Kanon bra!
2007-01-09

    Cajsa
Bra skrivet
2006-11-17

  Moa Paulsson
mmm.....
myssorgligt, i like!
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie