Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek - ej upplevt




Ett slagfält

Trots att
du alltid slog
ett slag
för de slagna
och 
mitt hjärta slog
för dig

slog du mig

- det tog ett slag -

eftersom
du slagit runt
och
det slog slint
bara för
jag slog dig
i fia

Så när
klockan slog
sitt sista slag
var jag helt

 utslagen




Fri vers av Nessie
Läst 811 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-16 09:35



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
Du lyckas slå mig med häpnad varje gång du skriver något!=D
Rolig text! Du använder orden på precis rätt sätt! Bra!
Kram!
2007-01-07

  Agnes
Slagfärdig text!!!
2007-01-04

    Cajsa
Mycket bra skriven, kram
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie