Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej!



Du är bara ett formlöst ansikte
av en möjligt blivande vänskap
men nu har du passerat förbi

Tänk om jag sagt
något

Hej
Du är bara ett formlöst vänt ansikte 
av en möjligt blivande kärlek
men nu har du passerat förbi

Tänk om jag vågat
tala




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-18 12:11



Bookmark and Share


  sockerspöket
Tycker om denna..den berörde mig
2006-11-18

  H. Karla
O ja, alla dessa gånger man låtit sina drömmar smita förbi en på spårvagnen. Idag lät jag tre av mina drömmar gå utan ett hej. Varför gör vi så? Vi kanske ska ändra på det? Om du säger hej så gör jag också det:)
2006-11-18

    ellabella
I know the feeling!

en skrivelse tillägnat det magiska ordet hej
tycker om :)
2006-11-18

    ej medlem längre
Underbart skrivet--du sätter ord på det som ej vågas, som ej aslstras..tack tack
2006-11-18

  Cris
Vad fint
tänk ett litet Hej! kan betyda så mycket
om man bara säger det
och inte låter tillfället gå förbi
2006-11-18

  Nina V A
Sockersöt text och ta det positivt nu för det förringar inte alls djupet i budskapet som ju är att vi borde våga mer, som sagt...sockersöt!
2006-11-18

  ia VIP
ibland är det osagda
som man minns bäst
och ordet "om" inte fanns kanske saker och ting
såg annorlunda ut...
2006-11-18

    Tuva Lisa**
Va fiin (:
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson