Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus



En stor ljuslåga
skänker ljus åt mitt inre
skapar lyckorus.





Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 442 gånger
Publicerad 2004-12-16 22:26



Bookmark and Share


  Markattan
Enkelt och vackert. Hoppas att lågan och lyckoruset blir långvariga!
2004-12-17

  Hans w-art Westlund VIP
och skicka över lite hitåt. du har en ljus själ anna.
2004-12-17

    CanisLupus
... och lika målande som sist...
2004-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H