Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara..

Att bara vilja hoppa

och sluta kunna känna.

Tänk att inte behöva höra mer

eller att inte behöva tjafsa.



Att bara vilja blunda

och sluta ögonen i lugn och ro.

Tänk att inte behöva se

och slippa allt lidande och tårar.



Att bara vilja sväva

och känna en lättnad.

Tänk att släppa alla sina bördor

och kunna känna sig fri.




Fri vers av Manal
Läst 285 gånger
Publicerad 2004-12-16 23:21



Bookmark and Share


  karenina VIP
vi kan bli fria, vi kan leva fria om vi bara vågar släppa våra bördor, det som tynger oss. livet gör så ont ibland, men vi är bara så fria som vi tillåter oss själva att vara!
2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal