Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Litet dikt filosofi...


Förvånansvärt enkelt, under det svåra.



Varför fly, när någon är ledsen?
Varför fly, när någon bär på sorg?

Dom begär inte mycket.
Det är nog inte så svårt

Kaffe!
Kram!

och ditt sällskap,
i bekväm tystnad.

Lovar

Det räcker
oändligt

långt





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-11-20 20:18



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Bra! det behövs inte så mycket, verkligen inte......
2007-06-23

  Hating
väldigt sant
2007-02-13

  Nina V A
Du har så rätt!! och ändå är det så svårt, tror vi, och skyggar för att göra just det lilla enkla. Så gör även jag vilket jag måste försöka bättra mig på, tack för att du skriver så man får tänka till över sitt eget handlande!!
2006-11-21

  sockerspöket
Det stämmer nog väldigt bra
2006-11-21

  Lilla My* VIP
Varför är en del så rädda för sorg och ledsna människor??
Att bara finnas till för någon annan människa räcker!
Man behöver inte sätta ord på allting. Bara en vardaglig
omtanke som kaffe och kram...att man bryr sig och finns räcker
mycket långt!
2006-11-20

  ia VIP
just oändligt
räcker längre än något annat
sen att få vara nära
någon som detta förstår
det är då man kan bara vara...
sen gäller det att våga

du skriver om något som
verkligen fler skulle behöva våga
2006-11-20

  Cris
Mycket långt räcker det...
men det är svårt att våga
det gäller att inse att man
räcker till genom detta
2006-11-20

    Suzylu*
Vilken härlig känns skönt Älskar denna :D
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson