Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdistans.


En monoton katastrof
som ser tjock ut
i randiga
strumpbyxor

en naiv
blondin
som framför
spegeln
inte syns

ja en ofullständig mara
utan elegans
utan logik
en dåre
en trasslig
stackare
som står ensam
och är rädd för
tunnelbanan.




Fri vers av J_som_i_Garbo
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-20 22:51



Bookmark and Share


  Eduardo
tragikomiskt skön.... flinande vid första stycket...
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

J_som_i_Garbo
J_som_i_Garbo