Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vill jag, leva.




Jag vill andas fritt
på vågorna av känslor

Hålla huvudet högt
innan jag stilla trillar
ner i mörkret.

Och somnar lyckligt

Somnar
lycklig för att
ha fått leva

Så snälla, snälla
Sjung inte för mig
Sjung inte utan mig
Sjung
Sjung
Sjung för fulla lyckan
Sjung för livet

Så sjung nu


Sjung Med mig





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 00:56



Bookmark and Share


  Hating
*önskar jag hade sångröst* =)
2007-02-13

  H. Karla
Känns lite som en sång, kanske på grund av upprepningarna och rytmiken i "sjung-delen". Mycket glädjesprudlande och enkel att ta till sig. Roligt att få läsa positiva dikter ibland, man blir glad:)
2006-11-22

  sockerspöket
Fina och berörande ord!
2006-11-21

  KonstigaKatter
Väl utvecklad från början till slut, gillar mest
"Somnar
lycklig för att
ha fått leva"
... får att ha fått leva... - det är det som räknas, som har betydelse...
Hoppas att den som du vill sjunga i duet med, alltid ska ha fin för dina öron röst...
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson