Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenkraft



Dammarna öppnas
släpper lös stora krafter
av mörkaste sorg.





Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-12-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H