Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag önskar mig



En öppen och varm famn
är allt jag önskar mig nu,
en axel att få gråta mot,
någon som kan hålla ihop mig
när det känns som allt ska brista.

En öppen och välkomnande famn,
är allt jag önskar mig nu,
en blick att få drunkna i,
utan krav eller förväntningar
när allt känns som allra tyngst.





Fri vers av Anna H
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-12-17 23:55



Bookmark and Share


  Pica pica
En mycket varm dikt om längtan... Tack för denna!
2004-12-18

    CanisLupus
Härligt och bra skrivet!...
2004-12-18

  Tothem
din längtan och njuter av dina fina ord! Tack
2004-12-18

  Manal
En självklart sak som vi alla önskar oss, och du har hittat de rätta orden =) väldigt bra skrivet
2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H