Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få ord gör andra lyckliga

Det krävs inte så många ord

för att få se ett leende.


Och det krävs inte så mycket tid

för att finnas för sina nära och kära.


Det enda man behöver göra

är att alltid ställa upp.


Och säga de tre små orden

jag älskar dig.




Fri vers av Manal
Läst 299 gånger
Publicerad 2004-12-18 00:38



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
orden är rätt men känslan ska vara
rätt också, inte bara sägas för att.
Tycker om andemeningen men får
en känsla av "måste bara för att" när
jag läser ?!
2004-12-18

  Lany
gör det i morgon
2004-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal