Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord..


Jag försöker finna orden
Att bara skriva ett par rader
Om hur mitt innersta känner

Orden som annars bara kommer
Nu har mitt innersta stannat
Ord som ska forma min känsla

Idag finns de inte
Jag behöver sänka kraven
Måste de komma helt och klart?
Kanske ska jag bara vara


Tända ett ljus
Ta en kopp te
Bara vara

Här och Nu




Fri vers av Lindizz
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-21 14:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Himmel vad bra skrivet! det är ju så det kan kännas!
O då måste man stilla sig o bara vara... Då kommer det!
2007-02-28

    ej medlem längre
"Tända Ett Ljus, Ta En Kopp Té, Bara Vara Här Och Nu"
Så enkelt, så fint, så stämningsfullt. . .
Min mammas lägenhet brukar dofta Kobbs "Himlagott". . .
Går och sätter på en kopp té genast. . .här och nu....mmm
2006-11-28

  Lars Granlöf
Klokt, tänd ett ljus.
Dikten känns ljus också.
Men den dagen du lär dig att få fram ditt innersta lär mig för då kan jag bli den braiga skribent jag vill.
2006-11-24

  Lena K Nilsson VIP
Ja, att bara vara är inte så dumt!
2006-11-21

    eva m h
God ide!
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz