Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En middag för två

 

Som en bakpotatis

hård på utsidan, mjuk

på insidan

äter jag upp mig

över en middag

Med ett årgångsvin

som är mustigt

väldoftande och

berusar mig

sväljer jag

dig




Fri vers av Laijza
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-11-25 17:38



Bookmark and Share


    M
Det var en härlig läsning!
2006-12-01

    steffe struts
Mysig text, lite lurig..

Gillar!

stefan
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang