Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största fiende

Du dödar
Du tärde på henne

Hur hon än kämpade
Vann du alltid

Du din sjuka jävel
Varför började du
Växa just i hennes kropp

Henne, den enda jag
Behövde

Du tog min trygga punkt
Du tog min barndom

Jag avskyr dig
Mitt förakt är stor

Ditt namn är Cancer




Fri vers av Lonley star
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 21:26



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Rak, naken, ärlig dikt
som biter starkt. Bra!
2006-12-05

  Lasseman VIP
Den här var riktigt bra.. ja den idioten har vi nog alla träffat på, som inte bara förstör en människa, utan hela familjer...tack bra skrivet. mvh
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star