Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar faller ej...

Änglar faller ej
Änglar skyddar dig

Varje människa har sin
egen Ängel
den håller din hand
följer dig vid livets ljus

med stjärnor som lyser
och tar dig fram på livets färd

Änglar faller ej
Änglar skyddar dig
i mörkrets vägar du tar dig fram

Du har en Ängel
vid livets svåra färd
som räddar dig från
livets mörka väg


var ej rädd...




Fri vers av Lindizz
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-02 14:03



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Väldigt vackert
skrivet

med mycket kärlek
och omtanke

Rätt eller fel....
det är min upplevelse
2007-09-12

  nettizen
Det var en väldigt vacker tanke.....
"Varje människa har sin
egen Ängel
den håller din hand"

Gillade särskilt den meningen.....
Vackert.
2007-01-05

  Freeman
Vilken vacker dikt...jag älskar själv att skriva om änglar, din var så underbart fin!
2006-12-20

  TiVa
Låter så tryggt med en alldeles egen ängel, även när livet är mörkt och det är svårt att gå vidare. Vackert skrivet..
2006-12-10

  Rozhan
Vackert & fångande! Gillar hur du använt dig av änglar som symboliska skyddsgestalter =)... åter igen fångande
2006-12-09

  Freya
änglar faller ej..

..
.....

[ ÅH VAD VACKERT! ]


och jag blev verkligen orädd när jag läste den här.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz