Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde advent

Det sista ljuset i staken är tänt,
nu är det fjärde advent,
julen är äntligen här,
högtiden som jag håller så kär.

Alla glada barn,
dansar runt en gran,
äter knäck,
och öppnar paket i från tomtens säck.




Bunden vers (Rim) av Vizzly
Läst 2307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vizzly