Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några frågor


Vart är du nu?
Du som skulle finnas för mig
dag som natt.

Har du mig nu glömt?
Är jag bara ett blott minne,
en vind som nu har svept förbi.

Vart har alla dina ord tagit vägen ?
Orden om ett kärlekslöfte,
ett löfte som var menat för mig.

Tar du hand om mig ?
Som din vackraste ögonsten,
du minns väl att du kallade mig så.




Fri vers av Manal
Läst 235 gånger
Publicerad 2004-12-26 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal