Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ja, vilken julstämning man får ... eeh....




less på att alla jävla dikter måste ha perfekt ordförråd för att uttrycka känslor bra, men vadfan är

fan fan och helvettes jävlar

så jävla less så jävla less så jävla less

 

 

 

 

jag är bara en svordomsmaskin bara, och endast det

 

men jag är också

 

bara en ilsken poet bara, och endast det

 

 

 fast så är jag ju

bara ett förvirrat emokid bara, och endast det,

 

får mig att se,
att ett okärt barn kan också ha många namn.

 




Fri vers av Mr. Edward
Läst 703 gånger
Publicerad 2006-12-03 15:01



Bookmark and Share


  Ximester
Det finns inget som heter perfekt ordförråd...
Här har du ett praktexempel på att du klarar av att Skriva en Väldigt enkel..
Men ändå så Stark och Känsloladdad text..
Med ett fåtal ord..
=D .. Jag gillar denna starkt!
2006-12-08

    Rimsmeden
Vem har sagt att man måste ha en perfekt ordförråd för att kunna skriva..? Låt läsaren avgöra om en dikt är bra eller inte! Om den väcker en reaktion, ja, då har den gjort sitt skyffte och, m.a.o, den är bra och den behövs för att väcka de sovande.
Mvh :=))
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Edward