Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What a feeling....

It feels like hate,
but it\'s not...

It feels like knifes under my skin,
but it\'s not.

It feels like my heart is pumping harder and harder,
but it\'s not.

It feels like my head is exploding,
but it\'s not.

It feels like I\'m crashing,
crashing hard.

It feels like I\'m burning,
burning up.

It feels like an itch,
itching all over.

It feels like you know me,
know me well.

Well enough to love me.




Fri vers av Tinisen
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-03 19:41



Bookmark and Share


  Freeman
I like your english poems! :-)
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen