Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag är


 

fuktiga sängkläder och doften
driver mig till vansinne
det är sent, genom alla dagar är det alltid försent
sträcker mig efter där du borde ligga
en känsla av tvåsamhet
efter det som borde vara du
är någon annan
ett vacklande substitut
för det som borde vara
oss

han säger
att jag är bra
den bästa av de alla 
att jag är född att göra det jag gör
han säger
att mitt universum är oändligt

kall hand känner på det som är mitt
vill komma in i det som är jag
där du en gång var

tänder en cigarett för att inte slå ihjäl
hans dröm
tänder en lampa för mörkret skrämmer
det är sent i sängkammaren
och jag längtar efter dig

 

du var speciell




Fri vers av Laijza
Läst 396 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-05 21:23



Bookmark and Share


    Melona
bästa jag läst av dig än så länge! :)

grymt bra
men mycket känsla
och snygga svartvita bilder

och hög igenkänningsfaktor
2008-03-16

    von ilvingen
Bra skrivet och fin dikt med mycket som blev som det egentligen inte skulle bli. Jag känner igen mig. Det finns alltid en människa i allas liv som aldrig aldrig glöms och som man alltid alltid vill ha vid sin sida i sängkammaren.
2008-02-22

  swimsus@gmail.com
Den glattiga och trallvänliga visan \"I´ll be your substitute\" har nog en viss dold bild av verkligheten.
Till skillnad från din dikt..Den känns så satans äkta.
Skickliga beskrivningar så man sänds First Class in i sängkammaren på stört! ;)
2007-12-01

  aftermath
fint förklarande
substitut duger inte
till mer än förklaring
kring dess brister
2007-11-05

  octobertragedy
det är nästan så jag saknar \"du\". snyggt skrivet.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang