Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamheten blir ju så oändligt stor när hoppet sover

främmande fåglar
sjunger för mig i mörkret
förtvinande vingar greppar luften

(dold bakom natten)

ljuva melodier gråter sin längtan
medans nynnande tankar virar sin sorg runt mina handleder

ljusets

värme

når


(inte)






Fri vers av Juliaah
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-12-04 12:44



Bookmark and Share


    Mi11ie
Gud va vacker! mkt bra skriver =)
2007-04-23

  Ezmeralda VIP
Jag visste det, det är ngt speciellt med dig.
Ditt sätt att få orden att leva, du är så ung fortsätt så.
2007-01-06

  om en Siri
SÅ innerligt du skriver allt som kan möjligt få plats i ord. DU är en underbar diktare vänenn, snälla fortsätt skriv för mig och världen.
Så överlever vi :D
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah