Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa det genom ord


Om du verkligen älskar mig,
så visa det för mig.
Visa det så jag inte behöver tvivla.

Visa det för mig genom ord
och din handlingar.
Låt mig få veta.

Jag begär inte av dig
att köpa rosor, skriva dikter.
Eller att skrika ut mitt namn.

Du behöver inte uppvakta mig
eller köpa presenter.
Jag vill att du ska visa din kärlek genom ord.




Fri vers av Manal
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-12-26 23:51



Bookmark and Share


  karenina VIP
nej, du har så rätt. vad är presenter mot ord, ofta några små ord som betyder så mkt o som kan förändra så mkt!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal