Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som har gjort att allting blivit så här och för det kan jag dig aldrig förlåta


I förstämning fortgår mitt liv
toner i moll hänger tunga som tovor i håret
och stämmor i melankolisk symbios
som blir till dimma framför söndergråtna blå
förhindrar mig att lämna dig

Allt jag rör vid blir vemod
Du förblindar
förbryllar med ditt varande
Jag kommer inte vidare
för jag älskar dig så
kan inte leva med dig
och jag kan inte lämna dig

Har jag inte redan drunknat i tårar
redan fallna men torkar inte
alldeles slut - orkar inte
och detta sinne omhöljt i mörkt
stänger mig inne
håller mig fast

Och jag kan aldrig lämna dig




Övriga genrer av mejo
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-12-05 22:08



Bookmark and Share


  Rozhan
En gnutta vemod genomsyrar denna text! Gillar hur du klär varje av dina ord med starka känslor! Vackert!
2007-01-07

  Steffepeffe
Jag tycker om den här, den har några riktigt starka rader som berör. Jag tror du skulle kunna korta den lite, ta bort några rader/bilder och få den mer koncentrerad.
På sätt och vis räcker det med de tre starkaste raderna:

I förstämning fortgår mitt liv
Allt jag rör vid blir vemod
och jag kan aldrig lämna dig

Bara en tanke... Kram/ S.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mejo