Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom växterna.



Blommorna blomstrade
och fåglarna kvittrade.
Och man kunde se hur
kärleken spred sig.

Jag och du
satt vid vårt älsklingsbord.
Det bord där ingen
kunde se oss.

Bordet som skymmdes av växter
de växter som blommade.
Blommade av vackra blommor,
röda,gula,och vita.

Om jag blundar riktigt hårt
så kan jag faktiskt känna doften av dem.
Doften av blommorna,
som är en del av våra minnen.

Jag minns när du plockade mig
en av varje sort.
Tro inte att jag har slängt bort dem,
utan de är torkade & är gömda.

När jag sa att blommorna var vackra
så gav du mig en kyss & sa att jag förtjänade mer.
Du tog tag i min hand väldigt ömt,
och viskade mig några ord.

Och den dagen med dem minnerna
kan jag aldrig glömma.
För du gav mitt hjärta liv
& fick mina läppar är glittra.




Fri vers av Manal
Läst 236 gånger
Publicerad 2004-12-28 02:35



Bookmark and Share


    Inget namn
Mycket fint skrivet! Får mig att tänka tillbaka på gamla minnen i mitt liv! Underbart skrivet!
2004-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal