Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtarna & klockan


När jag städade igår natt
så fann jag en sak ifrån dig.
Jag fann bandet och klockan
jag hade faktiskt glömt bort dem.

Bandet var för de kära
och jag vet vad du menade.
Låtarna fick mig att minnas
och tårarna började rinna.

Klockan är väldigt vacker,
och du minndes att blå var min favoritfärg.
Färgen du hade valt är så vacker
och varje gång jag ser på den tänker jag på dig.

Tack för låtarna och klockan
de är verkligen vackra.
Låtarna finns inom mig
och klockan bär jag alltid på.





Fri vers av Manal
Läst 279 gånger
Publicerad 2004-12-28 02:38



Bookmark and Share


    Diapsalma
Jätte bra skirvit:D
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal