Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om vädret....

Vinden viner,
är det höst igen??

Trodde att det skulle bli vinter,
men det regnar och blåser.

Tror han där uppe har fått fnatt...
inte kan det bli varmare nu?

Svanen i viken har kommit,
han väste åt mig och hunden idag...

Vad gör han här nu?
han skulle väl ha flygit till varmare breddgrader?

Imorgon ska jag dra på mig uniformen,
ut i blåsten och det milda vädret tills jag är framme på jobbet.

Det är väl helt OK,
blir väl mycket att göra om många reser....

Nåväl,
slutpladdrat för denna gång......




Övriga genrer av Tinisen
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-12-08 17:31



Bookmark and Share


  Freeman
Hihi....gulligt skrivet, låter precis som en vårdag men det ska vara vinter, det är ännu värre härnere hos oss i Skåne ska du veta!
Jag ska se om jag ser någon svan när jag är ute vid sjön...fint skriver!
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen