Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv är inget annat än en del av ett kretslopp.. Ett kretslopp som ingen kan förstå .. Men jag har inte så många stopp kvar innan jag kommit till slutet! .. Vad som händer sen... det är nog det att det går ett varv till..


\'S\' cirkeln av det livet går ut på!!



Starten
Suktandet
Svikelsen
Saknaden
Spriten
Sexet
Självskadandet
Självmordstankarna
Självmordet
Slutet



Starten
- Början på det hela.. Själva avbrottet i cirkeln där det byter skepnad.
Suktandet
- Den delen där man letar efter något som man inte kan få.
Svikelsen
- Ingriper i den sekunden som man inser att man jagat efter något som inte existerar.
Saknaden
- En stor tomhet efter det som inte fanns innan den dök upp.
Spriten
- Det enda som man kan fylla ut allt tomt efter.
Sexet
- Men inget fyller ut så bra som när man har fyllt ut allt i aggrisiva handlingar.
Självskadandet
- Som bildas efter den stora ångesten som sexet bygger upp.
Självmordstankarna
- En tro på att man inte längre är av någon betydelse när sanningen är annorlunda.
Självmordet
- Det enda som man kan ha att se framemot när ingen längre vill hjälpa den hjälplösa.
Slutet
- Det sista som kommer. Men ändå så är det bara början på någonting som upprepas..


Starten
Suktandet
Svikelsen
Saknaden
Spriten
Sexet
Självskadandet
Självmordstankarna
Självmordet
Slutet


Starten
- Som inget annat är än sista fasen av Sluet.
Suktandet
- Att få ut sanningen från det som verkar simpelt.
Svikelsen
- Som kommer när man ser att Sanningen inget annat är när allt kommer till sitt slut.
Saknaden
- Efter att få ha en sanning att lita på
Spriten
- Det enda som på något sätt ersätter sanningen
Sexet
- Sanningen att man inte hittar sanningen botas av detta.
Självskadandet
- Bildas av sanningen att man inget mer än en prostitueratfyllo är.
Självmordstankarna
- Kommer väl från det man inbillar sig är sanningen
Självmordet
- är vad som händer när ingen ger en den sanningen som är sann
Slutet
- Kommer efter det att man fått det sanna innom det falska


Starten
Suktandet
Svikelsen
Saknaden
Spriten
Sexet
Självskadandet
Självmordstankarna
Självmordet
Slutet


Det är inget mer än en ond cirkel..
Som går om och om igen..
Ingen har någonsin fått ett stopp på den..

Och ingen vet vad som kommer att hända om man stoppar dem heller..





Fri vers av Ximester
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-12-08 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester