Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vattendroppe

Under ett nött tygstycke
sticker små fötter fram
blekt torra
av hettan

På den sköra bröstkorgen
kan man räkna
revbenen
på håll

Den rör sig långsamt
upp och ned
till ljudet
av svaga andetag

I det nätta anletet
lyser ögonen upp
av en droppe vatten
mot nariga läppar

Ljuset slocknar
i ögonen
då droppen
sipprar ut




Fri vers av Jenny*
Läst 725 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-12-30 12:51



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
målande och starkt
bravoo !!
2004-12-30

  Cattis Rönn
blev riktigt tårögd...såå bra beskrivet! En femma helt klart!!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*