Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid som då..


Tiden går
liksom alla år

Du var alltid speciell
för bara mig
Jag var speciell
för bara dig

Tankar kommer
tankar går
Minnen är allt
som återstår

Det gör ont
att sakna
en vän som dig

Allt är som
Borta och förbi






Fri vers av Lindizz
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-12-11 12:29



Bookmark and Share


  nettizen
Jo...det är sorgligt.... men en sak kommer du ju alltid ha kvar, minnena!
Vacker men vemodig dikt....
2007-01-13

  Söder
Känner igen upplevelsen av att förlora en vän som var speciell. Fint skrivet.
2006-12-13

  Rozhan
Stor saknad! Ja, jag får känsla av en stor saknad & av minnen som ej gör situationen bättre. Kärlekens skugga - dess mörka sida - är saknaden efter uppbrottet... som jag tycker du skildrat skickligt genom dina ord! Gripande!
2006-12-12

  Lars Granlöf
Usch så bra dikt.
Känner den långt in i mtt hjärta. Bokmärks liksom ämnet är brännmärkt i mitt hjärta...
Men du skit i varför ni inte är vänner längre, kontakta personen i fråga. Vad har du att förlora.
Från en som själv inte är bra på de...
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz