Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det jul...


Min önskan...


Ängeln frågade en dag vad jag önskade mig till jul

\" En biljett till Friheten...\" är min önskan till jul




Fri vers av Lindizz
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-13 13:10



Bookmark and Share


  Freeman
Den kommer, kanske inte till jul...men den kommer...härlig önskan!
2006-12-20

  Lars Granlöf
Må de två stora vännerna "lyckan och kärleken" finnas där vid destinationen. =) Och hoppas de har gott fika på vägen...
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz