Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som bara kom ...


Plötsligt kom ensamheten..


Ensamhet gör mig stark
ja, jag trodde det förr
en ny dag är funnen

Jag vet att livet är sådan
ensamheten känner vi alla av
någon gång kallar vi det skönt

kanske en ny dag är vunnen
då jag ser dig igen med glädje
och det vi kallar tryggheten

Jag undrar , jag vet inte
kanske kan du ge mig mer
kanske har du glömt allt
när vi möts du och jag

Ensamheten gör sig påmind...




Övriga genrer av Lindizz
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-13 23:16



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Återseendentes glädje är också stark. Ja kanske många gånger starkare än första gången.
En fin dikt som får en och tro att du funderar ibland =)
2006-12-14

  wigwam
Ensamheten är en svår tid, men lev vidare med ett stort kliv
2006-12-13

  Söder
Ensamhet kan verkligen vara på så många olika sätt. Fint förmedlat här av dig.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz