Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min mor


Amen

Ett slutackord, en ton som långsamt dör,
ett ögonblick av stillhet meningsfull,
en tystnad så oändligt intensiv.
Så var hon borta, jag stod utanför.
Vad kunde jag ha gjort för hennes skull?
Hon gav mig mitt -
vad gjorde jag för hennes liv?




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-12-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström