Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi två (haiku)


månen leder oss
förbjuden och förbunden
så är vår kärlek




Bunden vers (Haiku) av Smurfer
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-12-16 22:39



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Snygg haiku! Månen, precis som du skriver, kan verkligen vara "förbjuden och förbunden" på samma sätt er kärlek. Fint tycker jag!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer