Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsaknad av känslor.


Varje dag sa vi dom rätta sakerna till varandra.
”Hej. Hur mår du? Har nått hänt? Jag älskar dig.”

Vi frågade.
Vi svarade.
Men lyssnade vi?

Efter ett tag började vi ta för givet att svaren aldrig skulle ändras.
Att det alltid bara skulle vara
”Bara bra. Nää, inget speciellt. Jag älskar dig med.”
Så när svaren väl ändrades.
Märkte vi det ens?

Jag vet inte.
Men jag tror inte att vi gjorde det.
För hur kunde det då bli såhär?
Men en sak vet jag
Hade du frågat mig samma frågor nu.
Så hade svaren blivit helt annorlunda.




Fri vers av rosentagg
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-12-20 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosentagg