Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad av en låt


Blir du ledsen?


Blir du ledsen,om jag säger

att jag faktiskt kan gråta

om nätterna.



Blir du ledsen,om jag säger

att jag faktiskt kan hata

dig vissa stunder.



Blir du ledsen,om jag säger

att jag faktiskt kan vilja

uppleva våra stunder.



Blir du ledsen,om jag säger

att jag faktiskt kan vilja

radera alla våra minnen.



Blir du ledsen,om jag säger

att jag faktiskt kan ha

några få känslor kvar.




Övriga genrer av Manal
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-01-09 23:02



Bookmark and Share


  Markattan

2005-01-12

    Inget namn
Fan va fint skrivet!! Vilken låt är det??
2005-01-10

  Cattis Rönn
gillar den...Bra skrivet
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal