Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

total jävla extas





var är lyckans dag
om inte här

ett knull och inte mer
kan du säga till din pojkvän
kan du säga till dina vänner
men inte till mig

så var är all glädje
all kreativ lycka
om inte här
hos mig
i mörkret och i alla
sönderslagna lampor
jag sväljer
bit för bit

säg det till mig
berätta för mig
vem fan jag är
din fitta

nu när solen bränner upp mina ögon
och jag kan se spegeln
i din själ
för första gången

du har stoppat en revolver
i din vagina
och jag hjälpte dig trycka av
och nu är det bara slafs kvar
bara röda ränder längs vita lår

din kropp är ett konstverk
en fucking jackson pollock

och de säger att ilska
är bra
och jag säger att inget är bra
allt är skit
total jävla extas

befläcka mig
mina tankar
så befruktar jag dig

och säger du att jag inte vet vad jag snackar om
säger jag att
det har jag aldrig gjort
det är skillnad på att överleva
och leva

och jag dansar med någon nu
som liknar dig
och jag låtsas att det är du
när jag
flinar henne i ansiktet
efter att ha kommit
på hennes bröst
och lämnar henne ensam
i ett flickrum
med posters på de ansikten hon
fantiserade om
när hon blundade

så säg mig
var är lyckans dar
om inte här


här hos mig







Fri vers av Robert W
Läst 1223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-29 20:42



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Den här var riktigt jävla jättebra! Ville bara säga det..
2007-04-29

    Nymphette
herresatan vad fantastiskt. man får ju ordorgasmer av att bara läsa en mening.

\"du har stoppat en revolver
i din vagina
och jag hjälpte dig trycka av
och nu är det bara slafs kvar
bara röda ränder längs vita lår\"

WHOOOARGH
2007-03-17

  Fideli
SKITBRA!! Och ja, det är verkligen skillnad på att överleva och att leva.. Stor skillnad...
2007-01-18

  Yvonne Vigstrand
Ja du är så bra så jag vet inte ens vad jag ska säga.....blir mållös helt enkelt.....du är bäst på Poeter helt klart.....mycket gripande och kraftfullt!
Många kramar Yvonne
2006-12-30

  Sanningsägaren VIP
satan, du gör det igen...
det är flera strofer här i
som slås rakt in i pannbenet på mig
detta är bara en av de
"och säger du att jag inte vet vad jag snackar om
säger jag att
det har jag aldrig gjort
det är skillnad på att överleva
och leva"
fan mannen
du kan skriva!
Tack!
Åsa
2006-12-30

  Stefan Ek
"du har stoppat en revolver
i din vagina
och jag hjälpte dig trycka av
och nu är det bara slafs kvar
bara röda ränder längs vita lår"

saligt sorgset.
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W