Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt år på er alla..


Ett Nytt År

Snart är det nya året funnet
Jag hör hur allt trissas upp
i minsta detalj, för visst ska
man fira in det nya året, precis som förra året

Ja, vem ska gå på fest?
Vem bjuder till med brak fest?
Allt ska vara, 3 rättersmiddag och dricka

Köpa kläder och smink för en kväll
Vad ska du ha denna kväll?
Festblåsa eller duger jeans för ikväll?

Utan raket och champagne
är det ju ingenting
För klockan tolv ska det nya året skålas in!

Ja, vad vore en kväll utan nyårskaramell?




Fri vers av Lindizz
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 23:29



Bookmark and Share


  Nattiz
Ja...jag håller med. Kanontext!
Gott nytt år!
2006-12-31

    Camillaa
Mycekt bra skrivit :)
gillar innehållet
/ C
2006-12-31

    Cajsa
Jättebra skrivet, gott nytt år till dig med min vän, stor nyårskram
2006-12-31

  Freeman
=) Underbart att läsa...du borde läsa denna dikt i TV tycker jag precis innan tolvslaget!!! Då skulle jag sitta boka framför TV:n!
2006-12-31

  nettizen
Tänkvärt, tack och lov slipper jag den stressen. Gott Nytt År!
2006-12-31

  Rozhan
aaa du har fångat nyårsdagen galant - tankarna & planerna...
Hoppas du får en underbar nyårsdag! Gott nytt år
2006-12-31

  Söder
Jag glömde skriva: Gott Nytt År!
2006-12-30

  Söder
Tänk om vi kunde fira in varje ny dag istället. Alla nydagslöften men skulle behöva avge. Jag lovar att imorgon sprida kärlek. Jag lovar att vara tacksam för mitt liv. Och de måste uppfyllas. Så vackra alla skulle vara då. Leende. Det vore bra tycker jag.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz