Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg min Ängel

Med änglahår hon bär,
med ljushet strålar hon
Vita dess vingar är,
flyger hon i nattens timmar

Hon tar sin hand sakta
smeker hon dess våta kinder,
torkar bort all den smärta
Vingar som sveper om
tröstar och värmer

Hon lämnar din själ

Bortom horisonten

Hon flyger...




Fri vers av Lindizz
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-31 15:22



Bookmark and Share


  nettizen
En mjuk och fin dikt.... oerhört vacker.
2007-01-02

  Lars Granlöf
Vackert...Mycket vackert.
Funderar bara över meningen
"Hon lämnar din själ"
I mitt hjärta har jag svårt att acceptera att en ängel skulle överge en själ... Eller är detta ett utryck för en längtan bort...
2007-01-02

  Freeman
Åh, ännu en ängladikt av dig, jättevackert!!!
Förlåt, men läste på tredje raden...kanske skulle det vara:
Vita dess vingar är

Den är så vacker!!!
2006-12-31

  Håkan Tendell
Jättefint skrivet, tycker jag med.
2006-12-31

  Söder
Så vackert. Bra Lindizz...
2006-12-31

    Cajsa
Jättefint skrivet
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz